Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

POC

PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE - POC

Programul Operațional Competitivitate 2014 - 2020 este elaborat pentru a răspunde recomandărilor în ceea ce privește aplicarea măsurilor structurale pentru promovarea creșterii economice și a competitivității, având în vedere că România se confruntă cu o serie de provocări în ceea ce privește competitivitatea economică, cu o productivitate scăzută în industrie și servicii. Provocări majore includ infrastructura subdezvoltată de transport și TIC (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor), un mediu de afaceri fragil și sprijin redus pentru cercetare, dezvoltare și inovare (CDI).

 

Programul Operațional Competitivitate își propune să sprijine intervenții în domeniile TIC (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor) și CDI (Cercetare – Dezvoltare - Inovare) și este menit să fie unul dintre factoriicheie care să răspundă nevoilor de intervenție în ceea ce privește îmbunătățirea accesului și utilizării de tehnologii informaționale și de comunicare de calitate, precum și consolidarea cercetării, dezvoltării tehnologice și inovării, cu scopul de promovare a competitivității economice și dezvoltării locale.

 

POC răspunde în primul rând provocării de dezvoltare Competitivitate și Dezvoltare locală. Complementar, acesta va contribui, la atingerea obiectivelor în ceea ce privește provocările de dezvoltare Oamenii și societatea, Infrastructură și Administrație și guvernare, poziționânduse astfel ca un factor care să permită intervenții orizontale în economie și societate și care să acționeze prin intermediul a doi vectori CDI și TIC în scopul de a diminua sau elimina problemele și, implicit, pentru a atingere obiectivele asumate de România în ceea ce privește Strategia Europa 2020: o strategie europeană pentru creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii.

 

[fiecare link are trimitere la fișa de prezentare corespunzătoare]

Acțiunea 1.1.4 – Atragerea de personal cu competențe avansate din străinătate pentru consolidarea capacității CD

Acțiunea 1.2.1  Proiecte CDI pentru Spin-off-uri

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Consultanta finantari

Fondurile structurale nerambursabile pot fi solutia dezvoltarii unei intreprinderi nou infiintata sau a uneia deja existenta pe piata.

Centrul de Dezvoltare SMART ofera servicii de consultanta  pentru administrttia publica si sectorul privat.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii