Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Implicare pentru Dezvoltare

Campania Naţională "Implicare pentru Dezvoltare"

Consiliul Tineretului din Romania desfasoara in perioada Septembrie – Noiembrie 2010 Campania Nationala "Implicare pentru Dezvoltare", campanie de consultari cu tinerii si responsabilii de politici pentru tineret la nivelul tuturor celor opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei.

Alaturi de Consiliul Tineretului in Romania, Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART sustine implicareamai activa a tinerilor in dezvoltarea politicilor de tineret si nu numai.

Scopul Campaniei il reprezinta consultarea directa a tinerilor la nivel national cu privire la problemele socio-economice si culturale cu care acestia se confrunta, in vederea dezvoltarii in mod sustenabil a comunitatilor prin dezvoltarea politicilor locale si nationale pentru tineret.

Campania este finantata prin Programul "Tineret in Actiune" al Comisiei Europene, Actiunea 5.1. – Intalniri ale tinerilor si ale responsabililor de politici de tineret.

Campania de consultari are loc in mod deosebit in contextul angajarii Romaniei, in calitate de Stat Membru al Uniunii Europene, in implementarea Noului cadru european de cooperare in domeniul tineretului "Investitie si Capacitare 2010-2018" si a noii modaltati de realizare a dialogului structurat.

Activitatile constau in organizarea unui seminar de consultari in cadrul caruia, tinerii participanti alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice, vor identifica nevoile, solutiile si actorii responsabili in implementarea lor. Ulterior fiecarui seminar va fi organizata o conferinta regionala pentru tineret in cadrul careia vor fi discutate cele mai viabile solutii identificate, precum si posibilitatea unor angajamente de toate partile in implementarea lor.

Totodata, Campania de consultari se va incheia cu o Conferinta nationala pentru tineret in cadrul careia vor fi invitati toti actorii relevanti in domeniu, la nivel national, iar rezultatele finale, cuprinse intr-o Rezolutie finala, vor reflecta situatia tineretului la nivel national si vor sta la baza dezvoltarii ulterioare a politicilor pentru tineret.

Evenimentele de consultari la nivelul regiunilor de dezvoltare vor avea loc dupa cum urmeaza:

  • 20-21 Septembrie, Nord-Vest: Cluj Napoca, ddl 15 Septembrie
  • 23-24 Septembrie, Vest: Timisoara, ddl 15 Septembrie
  • 27-28 Septembrie, Nord Est: Botosani, ddl 21 Septembrie
  • 30 Sep – 1 Octombrie, Sud Vest: Drobeta Turnu Severin, ddl 21 Septembrie
  • 11-12 Octombrie, Sud Est: Galati, ddl 5 Octombrie
  • 14-15 Octombrie, Sud Muntenia: Targoviste, ddl 5 Octombrie
  • 18-19 Octombrie, Centru: Sibiu, ddl 10 Octombrie
  • 21-22 Octombrie, Bucuresti-Ilfov, ddl 10 Octombrie
  • 10 Noiembrie: Bucuresti - Conferinta nationala

Apelul la aplicatii este deschis pentru toate regiunile de dezvoltare conform termenelor mai sus mentionate. Pentru a aplica trimite formularul care poate fi descarcat aici la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu mentiunea in subiect "Aplicatie pentru regiunea..."

*tinerii 14-30 ani – conform acceptiunii politicilor pentru tineret Europene

 

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Consultanta finantari

Fondurile structurale nerambursabile pot fi solutia dezvoltarii unei intreprinderi nou infiintata sau a uneia deja existenta pe piata.

Centrul de Dezvoltare SMART ofera servicii de consultanta  pentru administrttia publica si sectorul privat.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii