Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

La un pas de tine

la un pas de tineProiectul "La un Pas de Tine" a avut ca scop facilitarea integrarii pe piata muncii a persoanelor in cautarea unui loc de munca din regiunea de sud-est din mediul rural prin dezvoltarea si aplicarea unui concept inovator integrat – Centrul mobil de ocupare si formare profesionala in domenii non-agricole - care a condus la valorificarea oportunitatilor de ocupare existente pe piata muncii din regiunea sud-est, cat si la crearea de noi oportunitati de ocupare pentru 240 de persoane din mediul rural.

Finantator: POS DRU, Axa Prioritara 5, Domeniul Major de Interventie 5.2. „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Scop

Prin acest proiect ne-am propus facilitarea integrarii pe piata muncii a persoanelor din mediul rural prin dezvoltarea si aplicarea unui concept inovator integrat – Centrul mobil de ocupare si formare profesionala in domenii non–agricole – care a condus la valorificarea oportunitatilor de ocupare existente pe piata muncii din regiunea sud–est, cat si la crearea de noi oportunitati de ocupare.

Obiective specifice:

‣ Crearea unei atitudini pozitive, flexibile si deschise fata de munca si fata de antreprenoriat, prin implementarea unei campanii de informare, constientizare si promovare;

‣ Dezvoltarea si implementarea unui program integrat de informare, consiliere, asistenta si formare profesionala, pus la dispozitia grupului tinta sub forma Centrului mobil de ocupare si formare profesionala in domenii non-agricole;

‣ Furnizarea de servicii de informare, consiliere si asistenta in vederea angajarii grupului tinta in domenii non-agricole, initierii de afaceri in mediul rural, precum si pentru accesarea si utilizarea finantarilor nerambursabile pentru un numar de 200 de persoane din mediul rural;

‣ imbunatatirea competentelor antreprenoriale si de utilizare TIC pentru 130 de persoane din mediul rural, prin facilitarea accesului la programe de formare profesionala;

‣ Valorificarea superioara a potentialului uman, prin cresterea numarului de initiative de afaceri – minimum 10 firme vor fi create in cadrul proiectului de catre membrii grupului tinta.

 PUBLICATII

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Consultanta finantari

Fondurile structurale nerambursabile pot fi solutia dezvoltarii unei intreprinderi nou infiintata sau a uneia deja existenta pe piata.

Centrul de Dezvoltare SMART ofera servicii de consultanta  pentru administrttia publica si sectorul privat.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii