Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Echipa

Investim în oameni pentru că și noi ne-am dezvoltat prin ei. Ideile noastre au prins rădăcini deoarece lucrăm cu oameni care ne-au demonstrat că un business înseamnă mai mult decât câștig material, ci oportunitatea să faci o diferență  în domeniul în care activezi, în comunitate și nu numai.

CONSILIUL DIRECTOR

Iulian CazacuBogdan-AchimescuCristi2
"Coordonez oameni de peste 15 ani atât în ONG-uri, cât și în companii. Cred că dacă dezvoltarea mea ca antreprenor ar putea vorbi pentru sine, probabil ar spune că a avut norocul să se formeze pe ceea ce mi-a venit în mod natural să fac; poate de aici și convingerea mea personală că succesul nu e definit de cine ești, ci de ceea ce faci."
Iulian Cazacu
Președinte
"Toți căutăm medii în care echipele știu să lucreze împreună. În SMART a fost chiar primul lucru pe care l-am găsit. Ce mi-a oferit în plus a fost și faptul că am învățat că indiferent de oamenii care te sprijină, trebuie să fii capabil să faci anumite lucruri pe cont propriu și cei din jur să aibă toată încrederea că faci o treabă bună."
Bogdan Achimescu
Membru in Consiliul Director
"Ca expert financiar sunt obișnuit să cuantific. Sunt ferm convins că, în cele din urmă, succesul se reduce la cifre…însă nu și oamenii care l-au generat."
Cristian Mortu

Vice-Președinte,
Director Financiar

EXPERȚI IMPLEMENTARE PROIECTE

Madalina Ionut Agache Adrian Flori
"Îmi plac oamenii care nu se sfiesc de la muncă. Poate de aceea am pus accent pe experiența mea în voluntariat înainte să mă dezvolt prin business și am ales să învăț întâi să funcționez după anumite reguli înainte să le creez eu la rândul meu."
Madalina Popescu
MANAGER DE PROIECT
"Aceeași slujbă nu înseamnă neapărat să faci același lucru de fiecare dată. Cel puțin nu în locurile unde merită să te dezvolți. Pentru mine SMART este unul din ele."
Ionut Agache
MANAGER DE PROIECT
"O oportunitate de business nu e ceva ce găsești, e ceva ce trebuie să dezvolți singur, în timp. Uneori e nevoie doar de atât - de puțină răbdare."
Adrian Moraru
MANAGER DE PROIECT
"Leaderii de afaceri de succes proiectează o viziune, o articulează, o posedă cu pasiune și o duc spre completare fără oprire."
Florina Panainte
Gabriel Gabriel Gabriel Gabriel
"Încearcă să menții în aceeași palmă familia, prietenii, munca, ceea ce iubești și ceea ce te inspira. Încearcă să le aduni ca să nu ai din ce să scazi, dar ține totuși palma deschisă pentru a nu le sufoca."
Gabriel Mihaila
"Succesul în afaceri presupune pregătire, disciplină și multă muncă. Dar dacă nu ești speriat de aceste lucruri, oportunitățile sunt mereu foarte mari."
Oana Dajbog
"Ziua în care vei fi responsabil şi nu vei mai căuta scuze, aceea este ziua startului care te va purta spre succes."
Georgiana Tasca
"Afacerea este întotdeauna o luptă. Întotdeauna există obstacole și competitori. Nu există niciodată un drum deschis, cu excepția celui care merge către eșec. Orice mare reușită a fost obținută prin luptă. Orice învingător are cicatrici, cei care reușesc sunt puținii oameni care dețin ambiția și voința să se dezvolte."
Claudia Cazacu

DEPARTMENT JURIDIC

Alina-AchimescuValentin Hahui   
"Întotdeauna poți mai mult dacă încerci mai mult. Caută locul care îți permite și îți creează condițiile să te autodepășești. Pe mine SMART așa a știut să mă câștige."
Alina Achimescu
Jurist
"Nu îţi coborî aşteptările pentru a se potrivi cu performanţa ta. Ridică-ţi nivelul de performanţă pentru a se potrivi cu aşteptările tale"
Valentin Hahui
Expert Achiziții
   

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Consultanta finantari

Fondurile structurale nerambursabile pot fi solutia dezvoltarii unei intreprinderi nou infiintata sau a uneia deja existenta pe piata.

Centrul de Dezvoltare SMART ofera servicii de consultanta  pentru administrttia publica si sectorul privat.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii