Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Parteneri

parteneri Smart

Suntem rezultatul unor colaborări de succes și avem toate motivele să le celebrăm.

De la oamenii care ne-au fost alături încă de la primele inițiative, până la cei care ne-au sprijinit potențialul în proiecte ample, partenerii noștri rămân o parte esențială din ceea ce am devenit astăzi.

PTIR

partener1ptir

PATRONATUL TINERILOR INTREPRINZATORI DIN ROMANIA

Piata Walter Maracineanu, nr. 1 – 3, intrarea 4, etaj 1, camera 142, 

Bucuresti, 010155, Romania

Telefon: +40213129135; Fax:  +40213129135 Website: www.ptir.ro

Ideea de constituire a Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania s-a nascut ca urmare a nevoilor specifice cu care se confrunta astazi tinerii intreprinzatori - lipsa de capital, de informatie, existenta unui mediu ostil de afaceri, lipsa unor programe corespunzatoare pentru stimularea tinerilor intreprinzatori. 

Avem convingerea ca Patronatul tinerilor Intreprinzatori din Romania va asigura sustinerea, aparararea, promovarea si reprezentarea intereselor profesionale, economice si sociale ale tinerilor intreprinzatori din Romania, stimuland si promovand spiritul antreprenorial si intreprenorial in randul tinerilor precum si asigurând accesul acestora la cunostiintele legate de functionarea socio-economica a intreprinderilor, elaborand politici destinate tinerilor in general si tinerilor antreprenori si intreprinzatori in special


logo-viitoare-mea-cariera

„Antreprenoriatul – viitoarea mea carieră!”, un proiect PTIR

Consiliul Europei

partener1coe

CONSILIUL EUROPEI - Biroul de informare Bucuresti

Str. Alexandru Donici nr.6
Bucuresti, 020478, Romania

Telefon:     +40212116810
Fax:     +40212119997

 www.coe.ro

Creat prin acordul încheiat între Consiliul Europei si Guvernul României, intrat în vigoare în decembrie 2002, Biroul de Informare al Consiliului Europei (BICE) la Bucuresti a înlocuit Centrul de Informare si Documentare al Consiliului Europei la Bucuresti. El face parte din reteaua institutiilor similare din Europa Centrala si de Est, care functioneaza în Baku, Bratislava, Budapesta, Chişinău, Kiev, Ljubljana, Moscova, Praga, Riga, Sarajevo, Saratov, Sofia, Skopje, St. Petesburg, Tallinn, Tbilisi, Tirana, Varsovia, Veliko Turnovo, Vilnius, Yekaterinbourg, Yerevan.

Universitatea Dunarea de Jos Galati

Universitatea Dunarea de Jos Galati

Str. Domnească, nr. 47
Galati, 800008, Romania

Telefon:     +40336130108
Fax:  +40236461353
    
www.ugal.ro
Universitatea «Dunărea de Jos» din Galaţi îşi asumă misiunea de a pregăti specialişti în diverse domenii economico-sociale, participând activ la susţinerea şi transmiterea ştiinţei şi culturii, contribuind la îmbogăţirea patrimoniului local şi naţional de cunoaştere prin cercetare ştiinţifică.

Universitatea îşi asumă rolul de centru cultural şi civic de formare şi difuzare a valorilor culturale, ştiinţifice şi sociale atât în zona în care activează cât şi în întreaga ţară.
Fiind cea mai mare şi cea mai importantă instituţie de învăţământ superior din sud - estul României (aproximativ 18.000 studenţi, 15 facultăţi), Universitatea «Dunărea de Jos» din Galaţi se constituie un vârf de lance al progreselor tehnice, ştiinţifice, culturale sociale cu aplicabilitate imediată sau pe termen mediu şi lung, menit să contribuie în primul rând la progresul municipiului Galaţi.

Europroject

partener1europroject
Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor EUROPROJECT
Str. M. Eminescu, nr 35
Slatina, Romania

Telefon:     +40249420098
Fax: +40249410994

www.europroject.org.ro

Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor EUROPROJECT a fost fondat in 2002 ca o organizatie non-guvernamentala.

Scopul asociatiei este de a sprijini initiativele de dezvoltare si manageriere a proiectelor de interes comunitar, dezvoltarea unei culturi solide in ceea ce priveste managementul RU, a managementului organizational si de proiecte, a integrarii sociale si a dezvoltarii profesionale.

Radiocom

partener1radiocom

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SA Radiocom

Soseaua Oltenitei, nr. 103
Bucuresti, 041303, Romania

Telefon:     +40315003007
Fax: +40213149798

www.radiocom.ro

RADIOCOM, marca inregistrata a Societatii Nationale de Radiocomunicatii S.A., este unul dintre principalii furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice din Romania si, in acelasi timp, lider de piata in domeniul broadcasting-ului.

In prezent, RADIOCOM s-a angajat intr-un proiect extins de modernizare in vederea cresterii competitivitatii si diversificarii serviciilor de telecomunicatii oferite, utilizand infrastructura cea mai complexa din Romania.
Pornind de la cele doua domenii de activitate: broadcasting si telecomunicatii, RADIOCOM a evoluat continuu, dovedind maturitate si inovare in dezvoltarea sa permanenta.

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Consultanta finantari

Fondurile structurale nerambursabile pot fi solutia dezvoltarii unei intreprinderi nou infiintata sau a uneia deja existenta pe piata.

Centrul de Dezvoltare SMART ofera servicii de consultanta  pentru administrttia publica si sectorul privat.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii