Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

Conferința de presă ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”

logo M2

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)în parteneriat cu Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT), Centrul de Consultanță și Management al Proiectelor EUROPROJECT și Asociația Centrul de Dezvoltare SMARTa organizat joi, 3 Iulie 2014, ora 10:00, la Hotel Cișmigiu, București, Conferinta de presa din cadrul proiectului ”Rețeaua Națională a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET 2”

Evenimentul a avut drept scop prezentarea elementelor referitoare la modul în care se va desfășura proiectul: obiective, grup țintă, activități care raspund problemelor cu care se confruntă femeile din punct de vedere socio-profesional prin promovarea modelelor de succes din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, prin susținerea de sesiuni de mentorat, prin furnizarea de cursuri de formare profesională, prin stimularea dezvoltării de activități antreprenoriale, prin campania de promovare a importanței principiilor incluziunii sociale și a egalității de șanse pe piața muncii, prin dezvoltarea televiziunii online și a revistei tipărite ”Bussiness la feminin”, ca metode inovatoare de promovare a rolului și performanțelor femeilor în afaceri, prezentarea celor 14 Mentori din cadrul Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin, care vor costitui modelele de succes pentru grupul țintă al proiectului.

În cadrul evenimentului, alături de echipa Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România reprezentată prin: doamna Denisa Vlad – Responsabil PR și comunicare PTIR, a luat cuvântul doamna Ana-Maria Borcea - Șef Serviciu Implementare Proiecte și Programe pentru IMM – DEPARTAMENTUL PENTRU IMM-URI, MEDIUL DE AFACERI ȘI TURISM.

Speakerii au pus accent pe beneficiile aduse de acest proiect și anume diminuarea inegalităților de gen existente în societatea românească, cât și de creșterea participării pe piața forței de muncă și dezvoltarea spiritului antreprenorial al femeilor din România.

Evenimentul s-a bucurat de un real interes atât din partea diferitelor categorii de femei, inclusiv a celor care au demarat deja o afacere, cât şi a mass-mediei.

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Consultanta finantari

Fondurile structurale nerambursabile pot fi solutia dezvoltarii unei intreprinderi nou infiintata sau a uneia deja existenta pe piata.

Centrul de Dezvoltare SMART ofera servicii de consultanta  pentru administrttia publica si sectorul privat.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii