Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

CURS AUTORIZAT ANC BABY-SITTER

(COD COR 5133.1.1)

Programul de formare profesională în meseria de Baby-sitter este adresat persoanelor care doresc să îşi desfăşoare activitatea profesională în îngrijirea și supravegherea copilului.

Baby-sitter-ul este acea persoană calificată, a cărei intervenție se regăsește în sectorul serviciilor de îngrijire și supraveghere la domiciliu a copilului. Baby-sitter-ul are ca beneficiari unul sau mai mulți copii, iar acesta își desfășoară activitatea în relație cu copilul şi cu familia acestuia. Îngrijitorul de copii poate desfășura activități independente, prin contact direct cu familia copilului, sau poate fi angajat al unui organism acreditat care desfășoară activități de îngrijire şi supraveghere la domiciliu.

Cursul de calificare are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica absolventul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de Baby-sitter. Cursantul va învăţa să: realizeze o relație de îngrijire, creștere şi educație a copilului corespunzătoare, să comunice cu părinții copilului pentru a implementa acțiuni şi activități necesare oricărui copil în funcție de vârsta acestuia, să acorde îngrijire copilului, să asigure alimentaţia acestuia, să comunice şi să susţină dezvoltarea integrală a copilului, să creeze contextul de stabilitate emoţională.


Durata cursului este de 360 ore: 120 teorie şi 240 practică.


În urma absolvirii cursului participanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și sunt reglementate de lege, ca acte de studii cu recunoaștere la nivel național și european. Certificatele de absolvire eliberate vor fi însoțite de suplimente descriptive cu competențele profesionale dobândite conform standardului ocupațional.

Actele necesare pentru înscrierea la curs:

  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii sau adeverință de studii;
  • Adeverință de la medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă.


Pentru date suplimentare:

Centrul de Dezvoltare Smart

Tel: 033 610 11 77
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site: www.smart.org.ro

 

 

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii