Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

CURS AUTORIZAT ANC LUCRĂTOR FINISOR PENTRU CONSTRUCŢII

(COD COR 7132.1.1)

Cursul de calificare în meseria de Lucrător finisor pentru construcţii, este adresat persoanelor care doresc să îşi desfăşoare activitatea profesională în unităţile din domeniul construcţiilor.

Lucrătorul finisor pentru construcţii este muncitorul care îşi desfăşoară activitatea în cadrul şantierelor de construcţii şi/sau în diverse puncte de lucru.

Lucrătorul finisor pentru construcţii execută atât lucrări de interior cât şi lucrări de exterior, iar gama de lucrări executate de acesta cuprinde: lucrări de tencuieli, zugrăveli, vopsitorii, executarea placajelor de faianţă şi a pardoselilor din gresie.

Cursul de calificare are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica absolventul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de Lucrător finisor pentru construcţii. Cursantul va învăţa să utilizeze calculatorul și să prelucreze informația, va acumula noțiuni generale despre construcții: materiale de construcții și instalații, planuri de construcții, prelucrarea materialelor, tencuieli obișnuite driscuite, zugrăveli simple, vopsitorii simple, placaje de faianță, pardoseli din gresie.

Durata cursului este de 360 ore: 120 ore teorie, 240 ore practică.

În urma absolvirii cursului participanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și sunt reglementate de lege, ca acte de studii cu recunoaștere la nivel național și european. Certificatele de absolvire eliberate vor fi însoțite de suplimente descriptive cu competențele profesionale dobândite conform standardului ocupațional.

Actele necesare pentru înscrierea la curs:

  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii sau adeverință de studii;
  • Adeverință de la medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă.

 

Centrul de Dezvoltare Smart

Pentru date suplimentare:
Tel: 033 610 11 77
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Site proiect: www.smartdinamic.ro

Pagină Facebook: https://www.facebook.com/ProiectDinamic

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii