Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

CURS AUTORIZAT ANC LUCRĂTOR SOCIAL

(COD COR 5139.2.2)

Programul de formare profesională în meseria de Lucrător social este adresat persoanelor care doresc să îşi desfăşoare activitatea profesională în unităţi sociale, specializate în lucrul cu copiii, tinerii sau persoanele cu diferite dificultăţi.

Lucrătorul social se implică în problematica socială cu care se confruntă persoane, grupuri, comunităţi defavorizate în scopul ameliorării situaţiei sociale a acestora.

Lucrătorul social trebuie să ştie să întocmească dosarul de caz, să elaboreze planul personalizat al copilului/tânărului, să asigure legătura dintre serviciu/ departament şi familie/ sistem alternativ de îngrijire. Totodată, lucrătorul social trebuie să aibă abilităţi de evaluare şi monitorizare a familiei copilului/ tânărului.

Cursul de calificare are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica absolventul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de Lucrător social. Cursantul va învăţa să: asigure legătura dintre serviciu/ departament şi familie/ sistem alternativ de îngrijire, să identifice copilul /tânărul în situaţie de risc, să evalueze copilul /tânărul din punct de vedere psihosocial şi fizic, să contribuie la reintegrarea psiho-socială a copilului/tânărului şi să-l urmărească pe perioada post-intervenţie.

Durata cursului este de 720 ore: 240 ore teorie, 480 ore practică.

În urma absolvirii cursului participanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și sunt reglementate de lege, ca acte de studii cu recunoaștere la nivel național și european. Certificatele de absolvire eliberate vor fi însoțite de suplimente descriptive cu competențele profesionale dobândite conform standardului ocupațional.

Actele necesare pentru înscrierea la curs:

  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii sau adeverință de studii;
  • Adeverință de la medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă.

Centrul de Dezvoltare Smart

Pentru date suplimentare: 
Tel: 033 610 11 77
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii