Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

CURS AUTORIZAT ANC TEHNICIAN CADASTRU FUNCIAR- TOPOGRAF

(COD COR 3112.3.14 )

Cursul de calificare în meseria de Tehnician cadastru, este adresat persoanelor care doresc să îşi desfăşoare activitatea profesională în unităţile de organizare și de sistematizare a teritoriului, la nivel de unități cadastrale, sau în alte asemenea unități, unde vor executa lucrări topografice curente, precum și lucrări de cadastru funciar tehnic și cadastru funciar economic.

Tehnicianul cadastru funciar-topograf va presta activităţi de specialitate în domeniul măsurătorilor terestre, cât și de cadastru funciar.

El va asigura la nivelul localităților, operațiunile necesare publicității imobiliare, contribuind în mod direct la aplicarea și respectarea legalității în domeniul bunurilor imobiliare precum și a circulației acestora, în domeniul evaluării și bonitării cadastrale a terenurilor, stabilind dreptul și dobândirea dreptului de proprietate, în introducerea cărților funciare și reactualizarea hărților cadastrale, în automatizarea lucrărilor topo-cadastrale.

Trebuie de asemeni să fie în măsură să execute ridicări topografice pentru executarea proiectelor de amplasare a construcțiilor, să execute lucrări de artă și alte lucrări tehnice în intra și extravilan.

Cursul de calificare are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica absolventul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de Tehnician cadastru funciar-topograf. Cursantul va învăţa să: efectueze calcule specifice topografiei, să elaboreze planurilor topografice, să întocmească schițe și desene la scară, să urmărească comportarea în timp a construcțiilor, să întocmească documentația de cadastru general, să administreze informațiile cu ajutorul tehnicii de calcul, să colecteze și să organizeze informații.

 

Durata cursului este de 1080 ore: 360 ore teorie, 720 ore practică.

În urma absolvirii cursului participanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și sunt reglementate de lege, ca acte de studii cu recunoaștere la nivel național și european. Certificatele de absolvire eliberate vor fi însoțite de suplimente descriptive cu competențele profesionale dobândite conform standardului ocupațional.

  • Actele necesare pentru înscrierea la curs:
  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii sau adeverință de studii;
  • Adeverință de la medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă.

Centrul de Dezvoltare Smart

Pentru date suplimentare:
Tel: 033 610 11 77
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Site proiect: www.smartdinamic.ro
Pagină Facebook: https://www.facebook.com/ProiectDinamic

 

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii