Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

CURS AUTORIZAT ANC TINICHIGIU-VOPSITOR AUTO

(COD COR: 7213.2.2)

Programul de formare profesională în meseria de Tinichigiu- vopsitor auto este adresat persoanelor care doresc să îşi desfăşoare activitatea profesională în unităţi de reparaţii şi service-uri auto.

Tinichigiu- vospitorul auto execută operații de reparație și întreținere a autovehiculelor. În acest domeniu, pe lângă operațiile efective de reparație și întreținere a autovehiculelor, tinichigiul trebuie să ofere soluția optimă din punct de vedere tehnic, calitativ, economic și al siguranței autovehicului în circulație. Trebuie să aibă cunoștințe temeinice de sudură, trebuie să cunoască natura materialelor (rezistențele și punctele critice) și cunoașterea diverselor tipuri de caroserii.

De asemenea, trebuie să dea dovadă de operativitate și să aibă o bună colaborare cu clienții, oferind sfaturi competente în domeniul mentenanței autovehiculului.

Cursul de calificare are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica absolventul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de tinichigiu- vopsitor auto. Cursantul va învăţa să: execute lucrări de recondiționare, sudură, să verifice, întrețină și să repare sistemele de acționare, închidere și blocare, să aplice tratamente speciale, să execute lucrări de retușare a suprafețelor vopsite, să pregătească caroseria pentru vopsire, să ofere consultanță de specialitate.

Durata cursului este de 720 ore: 240 ore teorie, 480 ore practică.

În urma absolvirii cursului participanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și sunt reglementate de lege, ca acte de studii cu recunoaștere la nivel național și european. Certificatele de absolvire eliberate vor fi însoțite de suplimente descriptive cu competențele profesionale dobândite conform standardului ocupațional.

Actele necesare pentru înscrierea la curs:

  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii sau adeverință de studii;
  • Adeverință de la medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă.

Centrul de Dezvoltare Smart

Pentru date suplimentare: 
Tel: 033 610 11 77
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Site proiect: http://www.calificarevopsitori.ro/
Pagină Facebook: https://www.facebook.com/STARTLACALIFICARE

 

 

 

 

 

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii