Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.

CURS AUTORIZAT ANC Zugrav- ipsosar- tapetar- vopsitor

(COD COR: 7141.2.1)

Programul de formare profesională în meseria de Zugrav- ipsosar- tapetar- vopsitor este adresat persoanelor care doresc să îşi desfăşoare activitatea profesională în unităţi industriale.

Zugravul- ipsosar- tapetar- vopsitor este muncitorul în construcţii, a cărui activitate se compune din realizarea finisajelor.

Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafaţa elementelor de construcţie un strat subţire dintr-o suspensie de pigmenţi în apă se numesc zugrăveli.

Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie de pigmenţi în ulei sau emulsii de liant în apă, lucrările de finisaj se numesc vopsitorii.

Finisarea suprafeţelor se poate face prin tapetare. Aceste lucrări se execută în scopul protejării hidrofuge, ignifuge şi anticorozive a suportului pe care se execută.

De asemenea, executarea zugrăvelilor, tapetărilor şi vopsitoriilor se face în scopul menţinerii suportului în condiţii de igienă şi pentru a crea un aspect decorativ.

Cursul de calificare are drept scop însuşirea unui set de competenţe profesionale care vor califica absolventul să desfăşoare activităţi specifice meseriei de Zugrav- ipsosar- tapetar- vopsitor. Cursantul va învăţa să: pregătească suprafeţele pentru lucrări de zugrăveli şi vopsitorii simple, să pregătească suprafeţele pentru lucrări de zugrăveli/ vopsitorii de calitate superioară, să prepare soluţiile simple de lucru, să aplice şi să prelucreze straturile suport pentru executarea vopsitoriilor de calitate superioară şi a zugrăvelilor speciale, să execute lucrări complete de zugrăveli de calitate superioară şi a zugrăvelilor speciale şi vopsitorii obişnuite în ulei, să efectueze lucrări de tapetării şi de ipsosării.

Durata cursului este de 720 ore: 240 teorie şi 480 practică.

În urma absolvirii cursului, participanții vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și sunt reglementate de lege, ca acte de studii cu recunoaștere la nivel național și european. Certificatele de absolvire eliberate vor fi însoțite de suplimente descriptive cu competențele profesionale dobândite conform standardului ocupațional.

Actele necesare pentru înscrierea la curs:

  • Copie act de identitate;
  • Copie certificat de naștere;
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul);
  • Copie după ultima diplomă de studii sau adeverință de studii;
  • Adeverință de la medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă.

 

Centrul de Dezvoltare Smart

Tel: 033 610 11 77
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Site: www.smart.org.ro

  • Site proiect: http://www.calificarevopsitori.ro/
  • Pagină Facebook: https://www.facebook.com/STARTLACALIFICARE

 

 

 

 

 

 

Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART

cursuri de calificare - proiecte - consultanta fonduri
Cursuri de calificare. Investim in mod activ in sprijinirea comunitatii ca sa dezvoltam afaceri și oameni de succes. Este posibil, firesc pentru o societate care se respecta si, cel mai important, SMART.

detalii articol

 

 

Curs autorizat CNFPA Manager de Proiect

Cursuri de calificare - Consultanta fonduri europene

Prezentare curs: Programul de formare profesionala Manager de Proiect se bazeaza in principal pe etapele realizarii unui proiect tip cerere de finantare, imbinand interactiv partea teoretica cu cea practica.

detalii articol

Centrul de Dezvoltare Smart

Consultanta fonduri nerambursabile | Proiecte | Cursuri

Telefon: +4 0336 101177
Fax: 
+4 0336 818613
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 Bucharest, Romania - 1, Blanduziei  Street, sector 2 - Tel / Fax: +4 031 824 15 90/91 
 Galați, Romania - 3, Brailei, 1st Floor. postal code 800150 

Centrul de Dezvoltare Smart Galati - Servicii