• Bucuresti
  • Galati
  • Tel. +4 021 310 77 10
  • 1st Blanduziei Street, Sector 2
  • Tel. +4 0336 10117
  • 3rd Brăilei Street, 2nd Floor
  • Română
  • Engleză

Echipa

Iulian Cazacu

Președinte

„Coordonez oameni de peste 15 ani atât în ONG-uri, cât și în companii. Cred că dacă dezvoltarea mea ca antreprenor ar putea vorbi pentru sine, probabil ar spune că a avut norocul să se formeze pe ceea ce mi-a venit în mod natural să fac; poate de aici și convingerea mea personală că succesul nu e definit de cine ești, ci de ceea ce faci.”

Bogdan Achimescu

Membru în Consiliul Director

„Toți căutăm medii în care echipele știu să lucreze împreună. În SMART a fost chiar primul lucru pe care l-am găsit. Ce mi-a oferit în plus a fost și faptul că am învățat că indiferent de oamenii care te sprijină, trebuie să fii capabil să faci anumite lucruri pe cont propriu și cei din jur să aibă toată încrederea că faci o treabă bună.”

Cristian Mortu

Vice-Președinte,
Director Financiar

„Ca expert financiar sunt obișnuit să cuantific. Sunt ferm convins că, în cele din urmă, succesul se reduce la cifre…însă nu și oamenii care l-au generat.”

Mădălina Popescu

Manager de Proiect

„Îmi plac oamenii care nu se sfiesc de la muncă. Poate de aceea am pus accent pe experiența mea în voluntariat înainte să mă dezvolt prin business și am ales să învăț întâi să funcționez după anumite reguli înainte să le creez eu la rândul meu.”

Ionuț Agache

Manager de Proiect

„Aceeași slujbă nu înseamnă neapărat să faci același lucru de fiecare dată. Cel puțin nu în locurile unde merită să te dezvolți. Pentru mine SMART este unul din ele.”

Adrian Moraru

Manager de Proiect

„O oportunitate de business nu e ceva ce găsești, e ceva ce trebuie să dezvolți singur, în timp. Uneori e nevoie doar de atât – de puțină răbdare.”

Florina Panainte

„Leaderii de afaceri de succes proiectează o viziune, o articulează, o posedă cu pasiune și o duc spre completare fără oprire.”

Gabriel Mihăilă

„Încearcă să menții în aceeași palmă familia, prietenii, munca, ceea ce iubești și ceea ce te inspira. Încearcă să le aduni ca să nu ai din ce să scazi, dar ține totuși palma deschisă pentru a nu le sufoca.”

Oana Dajbog

Coordonator consiliere și orientare profesională

„Fii bun! Inspira oamenii! Ofera incredere! Apoi, munceste cu placere si dedica-ti timp sa sarbatoresti succesul! Asta iti va da incredere in tine si iti va mari dorinta de a continua in evolutia ta!”

Georgiana Tasca

„Ziua în care vei fi responsabil şi nu vei mai căuta scuze, aceea este ziua startului care te va purta spre succes.”

Claudia Cazacu

„Afacerea este întotdeauna o luptă. Întotdeauna există obstacole și competitori. Nu există niciodată un drum deschis, cu excepția celui care merge către eșec. Orice mare reușită a fost obținută prin luptă. Orice învingător are cicatrici, cei care reușesc sunt puținii oameni care dețin ambiția și voința să se dezvolte.”

Alina Achimescu

Jurist

„Întotdeauna poți mai mult dacă încerci mai mult. Caută locul care îți permite și îți creează condițiile să te autodepășești. Pe mine SMART așa a știut să mă câștige.”

Valentin Hahui

Expert Achiziții

„Nu îţi coborî aşteptările pentru a se potrivi cu performanţa ta. Ridică-ţi nivelul de performanţă pentru a se potrivi cu aşteptările tale”

Cosmin Nițu

”A lucra într-un mediu internațional cu parteneri din toate țările din regiune reprezintă o provocare foarte atractivă. Încă din perioada când am fost voluntar îmi doream să lucrez într-un mediu divers din punct de vedere cultural. Consider că a lucra în echipe de proiect provenite din diverse culturi reprezintă un foarte bun exercițiu de dezvoltare personală continuă, ajutându-te să-ți analizezi valorile, punctele de vedere și aptitudinile personale. Ajungi astfel să te cunoști mult mai bine și să generezi plus valoare pentru comunitatățile în care activezi.”

Valentina Bajan

Psiholog Medical

„Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu îmi e superior prin ceva. De aceea încerc să învăț câte ceva pe lângă fiecare.” — Sigmund Freud

„Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” — Albert Einstein

Alexandra Goarza

Medic generalist și Consilier Planificare Familială

”De profesie medic, un Om care iubește ceea ce face, și care, cu curaj, încredere, ocrotire, empatie și sete de cunoaștere își dorește să evolueze mereu in stiinta medicala cat si in cea de suflet. Si care vine cu tot ce e mai bun in sprijinul societatii si al pacientilor”