• Bucuresti
  • Galati
  • Tel. +4 031 824 15 90
  • 1st Blanduziei Street, Sector 2
  • Tel. +4 0336 101177
  • 3rd Brăilei Street, 1st Floor

Echipa

Iulian-Cazacu

Iulian Cazacu

Președinte

„Coordonez oameni de peste 15 ani atât în ONG-uri, cât și în companii. Cred că dacă dezvoltarea mea ca antreprenor ar putea vorbi pentru sine, probabil ar spune că a avut norocul să se formeze pe ceea ce mi-a venit în mod natural să fac; poate de aici și convingerea mea personală că succesul nu e definit de cine ești, ci de ceea ce faci.”

Bogdan-Achimescu

Bogdan Achimescu

Membru în Consiliul Director

„Toți căutăm medii în care echipele știu să lucreze împreună. În SMART a fost chiar primul lucru pe care l-am găsit. Ce mi-a oferit în plus a fost și faptul că am învățat că indiferent de oamenii care te sprijină, trebuie să fii capabil să faci anumite lucruri pe cont propriu și cei din jur să aibă toată încrederea că faci o treabă bună.”

Cristi2_

Cristian Mortu

Vice-Președinte, Director Financiar

„Ca expert financiar sunt obișnuit să cuantific. Sunt ferm convins că, în cele din urmă, succesul se reduce la cifre…însă nu și oamenii care l-au generat.”

Roxana Băjănică

Roxana Băjănică

Director Departament Proiecte

“Dacă privești în jur fără prejudecăți, lumea îți este ca o pânză. Visează și o poți picta în ce culori dorești” – W.Goldberg

Ionut_Agache_

Ionuț Agache

Manager de Proiect

„Aceeași slujbă nu înseamnă neapărat să faci același lucru de fiecare dată. Cel puțin nu în locurile unde merită să te dezvolți. Pentru mine SMART este unul din ele.”

Adrian_

Adrian Moraru

Manager de Proiect

„O oportunitate de business nu e ceva ce găsești, e ceva ce trebuie să dezvolți singur, în timp. Uneori e nevoie doar de atât – de puțină răbdare.”

Madalina_

Mădălina Popescu

Manager de Proiect

„Îmi plac oamenii care nu se sfiesc de la muncă. Poate de aceea am pus accent pe experiența mea în voluntariat înainte să mă dezvolt prin business și am ales să învăț întâi să funcționez după anumite reguli înainte să le creez eu la rândul meu.”

Gabriel Mihaila

Gabriel Mihăilă

“Nu râvni spre a trăi de pe o zi pe alta, râvnește să faci o diferență.” – Denzel Washington

oana-dajbog-img

Oana Dajbog

Coordonator consiliere și orientare profesională

„Fii bun! Inspira oamenii! Ofera incredere! Apoi, munceste cu placere si dedica-ti timp sa sarbatoresti succesul! Asta iti va da incredere in tine si iti va mari dorinta de a continua in evolutia ta!”

elena-tetiva

Elena Tetiva

Manager de proiect

„Leaderii de afaceri de succes proiectează o viziune, o articulează, o posedă cu pasiune și o duc spre completare fără oprire.”

 

georgiana-tasca

Georgiana Tașcă

„Ziua în care vei fi responsabil şi nu vei mai căuta scuze, aceea este ziua startului care te va purta spre succes.”

 

claudia-cazacu

Claudia Cazacu

„Afacerea este întotdeauna o luptă. Întotdeauna există obstacole și competitori. Nu există niciodată un drum deschis, cu excepția celui care merge către eșec. Orice mare reușită a fost obținută prin luptă. Orice învingător are cicatrici, cei care reușesc sunt puținii oameni care dețin ambiția și voința să se dezvolte.”

Alina-Achimescu

Alina Achimescu

Jurist

„Întotdeauna poți mai mult dacă încerci mai mult. Caută locul care îți permite și îți creează condițiile să te autodepășești. Pe mine SMART așa a știut să mă câștige.”

victoria-guta

Victoria Guță

Manager de proiect

„Nu îţi coborî aşteptările pentru a se potrivi cu performanţa ta. Ridică-ţi nivelul de performanţă pentru a se potrivi cu aşteptările tale”

 

Valentina Bajan

Valentina Bajan

Psiholog Medical

„Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu îmi e superior prin ceva. De aceea încerc să învăț câte ceva pe lângă fiecare.” — Sigmund Freud

„Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” — Albert Einstein

Alexandra Goarza

Alexandra Goarza

Medic generalist și Consilier Planificare Familială

”De profesie medic, un Om care iubește ceea ce face, și care, cu curaj, încredere, ocrotire, empatie și sete de cunoaștere își dorește să evolueze mereu in stiinta medicala cat si in cea de suflet. Si care vine cu tot ce e mai bun in sprijinul societatii si al pacientilor”

 

Florin Coman

Florin Coman

Web Designer

”Creativitatea cere curaj” — Henri Matisse